Gå med oss i årets Prideparad!

13 MAJ 2016 10:51
Vi hade tänkt att som första ridklubb gå med i Prideparaden 2016. Men nu ska Svenska Ridsportförbundet och Svensk Idrott vara med. Självklart stöttar vi dom och hänger på i deras gemensamma grupp.
  • Skapad: 13 MAJ 2016 10:51

Vi vill inte bara med "fina ord" säga att vi är en plats för alla utan även vara det i verkligheten.

Läs mer om paraden här: http://www3.ridsport.se/Svensk-Ridsport/Nyheter/2016/04/GaiPrideparadenmedSvenskaRidsportforbundet/

Vi vill göra något roligt så att vi även syns som Upplands-Bro Ryttarförening och vad vi står för- en plats för alla!. Kom med dina bästa ideer och låt oss bli många som hänger med.