Strömsholm

Följ med Ungdomssektionen till Strömsholm!

28 APR 2015 14:49

Tyvärr inställt pga för få anmälningar.
  • Skapad: 28 APR 2015 14:49

Vi samlas på morgonen i stallet och åker sedan buss till Strömsholm. Väl där bjuds det på både hoppning, dressyr, fälttävlan i världsklass och för att inte glömma den stora marknaden. En hel dag full av roliga tävlingar, mycket shopping och en massa skoj för både vuxna och barn!

Vi vill nu veta hur många som ska följa med så att vi vet hur stor buss vi ska boka. Skriv upp dig på Useks anslagstavla om du är intresserad av att följa med!