Fakturering

27 DEC 2015 13:32
Nu har vi skickat fakturan för vårens lektionsridning.
  • Skapad: 27 DEC 2015 13:32

Vi har ju tidigare haft en del problem med våra mejlutskick så du får gärna kolla att du fått din faktura. De via brev kommer om några dagar (ändra gärna så vi kan skicka på mejl för att värna miljön samt spara tid & pengar för oss). Om du inte fått den, var snäll att kontakta This is a mailto link

Du vet väl att du alltid kan ha koll på dina fakturor via kundinloggningen (blå rutan uppe i högra hörnet) på hemsidan.