Fakturautskick

11 FEB 2015 15:30
Vi har problem med faktureringen via vårt system.
  • Skapad: 11 FEB 2015 15:30

Vi har skickat ut medlemsfakturan den 26:e november samt fakturan för vårterminens ridning den 29:e december.

Tyvärr så krånglar det ibland och det verkar som att alla kanske inte har fått sin faktura. Däremot så kommer påminnelserna oftast fram.

Om du inte fått din faktura, kontakta This is a mailto link snarast. Är du inte medlem så är du ju inte försäkrad.

Vi beklagar det här och försöker reda ut var det inte fungerar. Bli inte upprörd om du får en påminnelse utan kontakta oss.

Viktigt också att du meddelar oss om du byter mejladress (även vanlig adress samt telefon nummer).

Vi ber om ursäkt.

Agneta Dahllöf