Börja rida eller rida mer?

26 SEP 2013 14:04
Vill du börja rida eller kanske rida lite mer. Här får du några alternativ att välja mellan.
  • Skapad: 26 SEP 2013 14:04

Vill du börja rida?

Aldrig ridit förr?

Det finns platser kvar på tisdagar kl 18 i en grupp för nybörjare.

Kan redan lite?

Då kanske lördag kl 15.30 passar dig bättre? Du ska kunna galoppera.

Är du morgonpigg och vill rida mer?

Måndag kl 7.00 och fredag 09.00

För dig som rider i grupp 2 eller högre. Det finns dusch så du kan fräscha till dig innan jobbet. Det finns platser kvar att boka in sig på både stadigt eller kanske bara ibland.

Onsdag 11.30

En lite lugnare grupp utan hoppning. Du har tid att mysa med hästen i lugn och ro, ta in och ut hästen till hagen. Kanske en fika eller lunch efteråt med gruppen?

Det finns även ströplatser i andra grupper. ring 08-582 466 35 så pratar vi mer om vad som kan passa just dig.(telefontid vardagar 12.30–13.30, lördagar 9–11)