Hoppa till sidans innehåll

Bildande av Privatsektion

08 JUN 2014 20:01
Möte för bildande av Privatsektion inom Upplands-Bro Ryttarförening
- För dej som äger, rider eller kör egen eller lånad häst. Tisdag 17 Juni klockan 19.00 på Ridskolan, Prästtorp, Bro
  • Skapad: 08 JUN 2014 20:01

På föreningens årsmöte beslutades att bilda en privatsektion och nu är det dags för ett första möte. Vi vill träffa dej för att höra vad tycker du vi ska pyssla med framöver.

I år har vi haft lag i Ponnyallsvenskan div 3 hoppning och tidigare har vi haft lag i Hästallsvenskan dressyr och hoppning. Tycker du vi ska ha lag nästa år, i vad?

Vi har möjlighet att skapa aktiviteter och kurser - både uppsuttna och avsuttna, som vi tycker är viktiga och/eller roliga. Vad vill du göra och lära dej mer om?

Kan du inte komma? Det blir fler tillfällen men skicka ett mail till This is a mailto link och berätta att du är intresserad att vara med och gärna något om vad du tycker är viktigt och vill att vi ska göra tillsammans.

Välkommen att delta i diskussionen! Vi fixar lite fika.

Hälsningar,
Charlotte, Lars och Lena

 

Här har du en version för utskrift. Sätt gärna upp den i ditt stall.

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link