30 % rabatt på extra ridning!

28 AUG 2015 15:09
Vi kör ännu en repris på vårt populära erbjudande. Nu kan du åter passa på att rida lite mer till ett mycket förmånligt pris.
  • Skapad: 28 AUG 2015 15:09

För dig med fast plats på ridskolan. From tisdagen den 1 september tom lördagen den 31 oktober så kan du rida extra med 30% rabatt. Gäller både för juniorer & seniorer och där det finns ledig plats. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lämplig tid. På seniorsidan är det lättast att hitta platser på förmiddagsgrupperna eller lite senare tider.