30 % rabatt på extra ridning!

12 FEB 2015 14:30
Vi kör en repris på vårt populära erbjudande. Nu kan du åter passa på att rida lite mer till ett mycket förmånligt pris.
  • Skapad: 12 FEB 2015 14:30

För dig med fast plats på ridskolan. From måndagen den 23 februari tom torsdagen den 30 april så kan du rida extra med 30% rabatt. Gäller både för juniorer & seniorer och där det finns ledig plats. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lämplig tid. På seniorsidan är det lättast att hitta platser på förmiddagsgrupperna eller lite senare tider.