29 APR 2021 15:23
Nu är det mycket roligt på gång i föreningen!
  • Skapad: 29 APR 2021 15:23

• Den 1 maj är det Pay and Ride och 2 maj dressyrtävling för yrkesverksamma, ingen publik dock men en del medlemmar är anmälda till Pay and ride!
  • Den 13 maj kommer vi anordna en Pay and Jump från 50 cm till 130 cm på utebanan.
  • 23 maj blir det digital föreläsning i mental träning med Lotta Wanning.
  • Den 29 maj anordnar USEK målning av nya staketet på framsidan (obs notera även ungdomssektionens inlägg på sitt Instagramkonto om målning av gamla hästtransporten).
  • 30 maj anordnar vi en vårfixardag med korvgrillning.
  • 6 juni blir det 1 och 2 stjärnig hopptävling upp till 130.

Allt sker med rådande Covid-restriktioner.
Ingen publik tillåten men vi kommer behöva ideella krafter!
Håll utkik efter annonsering och inbjudan här på hemsidan 😊

Ps du har väl inte glömt att beställa klubbkläder?https://www.upplandsbroryttarforening.se/Klubbshop/

UBRF – En förening för ALLA