Cafeterian

04 OKT 2020 13:37
Under Inspirationsveckan kommer cafeterian vara öppen vissa tider med ett något mindre utbud.

Den kommer under denna vecka drivas ideellt av olika medlemmar. Du får gärna anmäla ditt intresse om du kan hjälpa till.
  • Skapad: 04 OKT 2020 13:37

Därefter försöker vi sätta ihop en cafégrupp som kommer diskutera hur vi ideellt kan driva vårt mysiga café i framtiden.

För att hjälpa till under inspirationsveckan med att  tex baka och försäljning / eller vara med i cafégruppen anmäl ditt intresse till

Mia Thundahl på sms  070-5099131