Cafe Krubban

24 SEP 2021 15:35
NU ÖPPNAR VI CAFEET IGEN !
  • Skapad: 24 SEP 2021 15:35

LÖRDAG KL. 9.00 – 13.00

SÖNDAG KL. 13.00 – 18.00

Till en början kommer vi hålla öppet Lördagar/Söndagar samt speciella tillfällen som inspirations veckan, tävlingar, kurser mm. Viss tid av dagen! Målet är att vi vart efter ska kunna hålla öppet fler dagar/tider då vi blir fler som hjälper till i Caféet. Är du intresserad av att hjälpa till i caféet så hör av dig till ansvarig för Café gruppen, Mia Thundahl eller till någon av oss i caféet under helgen.

Välkomna på en fika !