Hoppa till sidans innehåll

Valberedning


Upplands-Bro Ryttarförening är en ideell förening och är beroende av ideella insatser för att driva förening. Kontakta gärna vår valberedning om du har förlag på kandidater till våra förtroendeposter.

Valberedningen kan nås via:

Agneta Olsson, sammankallande, epost: This is a mailto link

Mikaela Kalb, epost: This is a mailto link 

Med Vänliga Hälsningar

Valberedningen UBRF


 Hur kan det vara att vara med i styrelsen för UBRF?  

Elisabet

Hej!

Jag heter Elisabet Domberg och jag har varit medlem i UBRF´s styrelse sedan 2007. Anledningen till att jag tackade ja till frågan om styrelseuppdrag var dels att jag var nyfiken på hur arbetet i en ideell styrelse fungerar samt att jag som medlem i föreningen nu hade möjlighet att vara med att påverka utformningen av ridskolans verksamhet.

Att bli vald till ledamot i styrelsen för en ideell förening visar att medlemmarna känner förtroende för mig och att acceptera detta ger en unik möjlighet att få syssla med frågor som intresserar mig tillsammans med likasinnade. 

I mitt fall har styrelsearbetet, utöver ovan nämnda, gett mig en enorm erfarenhet av hur ett företag fungerar, en erfarenhet som jag även haft nytta av i mitt dagliga arbete som säljare/avdelningschef på Ekesiöö byggmarknad. 

Eftersom vi i styrelsen jobbar ideellt och inte deltar i den dagliga verksamheten gäller det att det hela tiden pågår en dialog mellan styrelsen och föreningens anställda, där de mål styrelsen satt upp för verksamheten är accepterade av personalen. Det är när det samarbetet fungerar som vi får en väl fungerande verksamhet och en ekonomi i balans.

Att sitta i en styrelse är ett ansvarsfullt uppdrag. Styrelsen är ytterst ansvarig för den verksamhet som bedrivs och att den följer de formella krav som ställs från samhälle, medlemmar och andra intressenter.                                                                                                                   

 

Är du intresserad av ett uppdrag i UBRF´s styrelse ? 

Kontakta valberedningen på:  This is a mailto link

Uppdaterad: 28 NOV 2018 18:09

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link