Hoppa till sidans innehåll

Hästlekis


Vi avvaktar med nya datum VT-21 pga den rådande virussituationen. På en sådan här kurs är man ju lite mer "nära" varandra än när man rider på varsin häst.

Kurs  för alla hästintresserade barn födda 2014 och 2015. Kursen är 3 gånger teori. Ni är i stallet och lär er på ett säkert och roligt sätt att hålla på med ponnyerna.  Saker ni kommer att få prova på är tex skötsel, leda häst, grimma, sadel, träns samt något julpyssel.

 

För barn som provar på att rida ledlektioner på söndagar är det här bra sätt att lära sig om hästen i stallet på ett roligt sätt. En bra förberedande kurs om barnet vill börja rida.

 

Du får som förälder gärna vara med i stallet men det är inget krav. Om du ej har någon hästvana och tänker dig att ditt barn ska börja rida är det bra att du är med och lär dig.

 

 

 Anmäl på Ridskolans kontor tel 582 466 35 eller mail ridskolan@ubrf.se

Uppdaterad: 21 JUN 2018 08:40

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link