Hoppa till sidans innehåll

Studiebesök


Hej och välkomna till oss! 

Vi kan även HT-21 ta emot grupper på våra populära studiebesök. Vi vill gärna visa hur hästarna bor här, lite ”på landet” fast nära både Bro och Kungsängen. Det är lätt att ta sig hit med buss eller varför inte ta en promenad ena vägen…. 

Vi erbjuder alla 6-års / förskoleklasser och årskurs 1 att komma hit på ett gratis besök. Lagom storlek på grupp är ca 10 – 12 barn. Vi går en rundvandring i stallet och pratar om hästen som djur. Barnen får borsta och sköta en snäll ponny. Vi avslutar med att de som vill får prova på att rida en kort stund.  

Det här brukar ta ca 1 – 1½ timme. Det finns möjlighet att äta matsäck om ni har med er.  Oömma kläder, kanske gummistövlar är bra att ha på sig. Vi har omklädningsrum om ni vill att barnen byter om. 

Ring gärna så berättar vi mer och / eller planerar  för ett besök med just er grupp. Vi har ridlärare med både fritidspedagog- och fritidsledarutbildning. 

Vi skickar med lite information om föreningen och om att börja rida som ni gärna får dela ut till alla eller sätta upp. 

På vår hemsida www.ubrf.se kan ni läsa mer om oss. 

Upplands-Bro Ryttarförening Tel. 08-582 466 35

Elisabet Zillén telefontid tors och fredag 12.30-13.30

Mail This is a mailto link

Uppdaterad: 19 JAN 2018 18:37 Skribent: Charlotte Frisch

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link