Hoppa till sidans innehåll

Presentationer


Styrelsen består av 10-13 ungdomar upp till 26 år. Det är vi som ordnar aktiviteter för stallets ungdomar. På den här sidan finns korta presentationer om oss som sitter i styrelsen!

isek styrelsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ordförande

elsas bild

Jag heter Elsa Dirke Lundberg och är född 2000. 

Jag blev invald i styrelsen våren 2012. Jag tycker att det är roligt att vara med i Usek för man hittar på så roliga aktiviteter som barnen gillar. Jag är ordförande och det betyder att det är jag som håller i våra möten, det är även jag som går på den stora styrelsens möten. Hösten 2015 gick jag tillsammans med Felicia Svenska Ridsportsförbundets ungdomsledarkurs, det var jätteroligt att få lära sig mer om hur man är en bra ledare och träffa andra människor från olika klubbar i Stockholm. Jag rider på tisdagar kl 20:00 i hoppspecialen och på onsdagar kl 18:00 i dressyrspecialen och varannan lördagseftermiddag jobbar jag i stallet. Min favorithäst just nu är Lady Gaga. På fritiden (när jag inte är i stallet) brukar jag spela fotboll, vara med kompisar och leka med mina hundar.

 

Vice ordförande och LOK-stödsansvarig

Jag heter Felicia Olsson och jag är född år 2000.

Jag blev invald i styrelsen år 2012 och gick med då jag tyckte att det verkade kul. Det bästa med Usek är nog att man får umgås med så mycket olika människor och anordna roliga aktiviteter tillsammans. I Usek är jag vice ordförande vilket betyder att jag hjälper ordföraren vid behov och jag har även ansvar för LOK-stöden vilket betyder att jag kollar att alla blir rätt ifyllda och inlämnade. Jag är på ridskolan både när jag rider på torsdagar och jobbar varannan söndag men även andra dagar. Jag har ingen speciell favorithäst men de hästar jag gillar mest är Lady Gaga, Qba Libre och Toblerone. På fritiden (när jag inte är i stallet) är jag med vänner, pluggar, tränar och lyssnar på musik för det mesta.

 

Sekreterare och huvudansvarig för sociala medier

jessicas bild

Jag heter Jessica Karlsen och jag är född år 2001.

Jag blev invald i styrelsen i februari 2016 och bestämde mig för att tacka ja för att det verkade kul och spännande. Det är väldigt lärorikt att vara med i Usek. Man lär sig att vara en bra ledare och så är det självklart roligt att planera och anordna aktiviteter. Jag är sekreterare vilket innebär att jag antecknar vad som sägs vid våra möten och skriver protokoll. Jag rider varannan tisdag i hoppgruppen och i dressyrgruppen på onsdagar. Mina favorithästar är Trassel, Toblerone, Saffran och Stringer. När jag inte är i stallet springer jag orientering, är med kompisar och pluggar.

 

Vice sekreterare och DUS-ansvarig 

 Linneas bild

Linnéa Stangrund

Jag heter Linnéa Stangrund och jag är född år 2002.

Jag blev invald i styrelsen i år, och jag gick med för att det verkade roligt att anordna aktiviteter. Jag är vice sekriterare vilket betyder att jag antecknar dem beslut som tas på våra möten om Jessica inte kan närvara. Jag är även DUS-ansvarig vilket betyder att jag håller koll på dem aktiviteter Distriktets ungdomssektion anordnar. Jag är i stallet på tisdagar, torsdagar och vissa söndgar när jag går ponnyrundor. Jag har ingen speciell favorithäst, jag gillar de flesta hästarna. När jag inte är i stallet är jag mycket med kompisar.

 

Kassör

Klara Zillén

Jag heter Klara Zillén och jag är född år 2001.

Jag blev invald i styrelsen i februari 2015 och gick med för att det verkade spännande och roligt. För tillfället sitter jag som kassör och håller lite extra koll på våran ekonomi så vi ska kunna utföra dem aktiviteter som är av intresse. Mig ser ni på ridskolan lite närsomhelst. Jag kommer ofta förbi på eftermiddagarna. På fritiden är jag i stallet och tar hand om min egna häst, är med vänner och tränar och tävlar kaninhoppning med mina fyra kaniner.

 

 

Ponnyrundsansvarig (Ledamot)

Evelinnsbild

Evelinn Grosser 

Jag heter Evelinn Grosser och jag är född år 2001.

Jag blev invald i styrelsen i februari 2015. Jag gick med i styrelsen för att jag tyckte att det lät roligt och jag var ofta med på deras aktiviteter. Jag är ponnyrundsansvarig vilket betyder att jag är ansvarig för att ponnyrundorna genomförs som de ska. Jag tycker att det är väldigt roligt att vara med i Usek för man får träfffa många nya människor. Jag är i stallet på lördagar, söndagar och måndagar. Mina favorithästar är Minälva och Naxon. När jag inte är i stallet är jag med kompisar.

 

Reklamansvarig (Ledamot)

 Mathilda Rask

Hej, jag heter Matilda Rask och är född 2001.


Jag blev invald i styrelsen år 2017. Jag älskar att vara i stallet och umgås med nya människor och kompisar.
Jag är reklamansvarig vilket betyder att jag är ansvarig över att ta fram och sätta upp reklam för våra olika aktiviteter på Useks ansvarstavla.
Det är kul att vara med i Usek då jag får vara med och anordna roliga aktiviteter, genomföra dom och träffa massor av nya människor som delar samma intresse. 
Jag är alltid i stallet på torsdagar, annars är jag där vid oregelbundna tillfällen, lite nu och då. 
Jag tycker om alla hästar i stallet och har för stunden ingen favorit.
När jag inte är i stallet hänger jag med kompisar, pluggar och ritar.  Hoppas vi ses :)

 

Skötaransvarig (Ledamot)

Moa Bergström

Hej, jag heter Moa Bergström och jag är född 2001.

Jag blev invald i styrelsen i februari 2017 och bestämde mig för att tacka ja för att jag tycker det är jättekul att vara i stallet och träffa nya människor. Det är väldigt kul att få vara en del av usek då man får hitta på en massa roliga aktiviteter. Jag rider på torsdagar för Marie klockan 17.00 och jag är även i stallet varannan lördag hela dagen. Jag gillar alla hästarna men min favorithäst är Ginnie. När jag inte är i stallet är jag ofta ute med min hund men jag umgås även mycket med kompisar och pluggar.

Ledamot

Linnea Engström

 

Liv Asplund 

 

Jag heter Liv Asplund och jag är född år 2002.

 

Jag blev invald i styrelsen i februari 2016 och bestämde mig för att gå med för att det verkarde kul. Jag tycker att det är väldigt roligt att vara med i Usek och anordna aktiviteter. Ni hittar mig i stallet på måndagar då jag rider, och varannan söndag. Mina favorithästar är Bindy, Mac Kenzie och Casper. När jag inte är i stallet är jag med kompisar och pluggar.

 

 

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 08-58246635
E-post: This is a mailto link