Aktiviteter

Här lägger vi upp terminsplaneringar och kort information om våra kommande aktiviteter.

Preliminär terminsplanering VT-18

Kommer strax!

Årsmöte

Årsmötet blir den 3 februari kl 12.00 i teorisalen.

Dagordning sitter vid Useks anslagstavla!

Ta del av och hjälpa till med att bestämma inför kommande Usek-året!

Ponnyrundor: Varannan söndag, ojämn vecka, mellan klockan 13:00 och 14:00 har vi ponnyrundor för de mindre barnen som ännu inte rider på lektion. Hjälm finns att låna på plats. Pris: 20 kr. OBS! Från och med höstterminen 2017, går det endast att betala med Swish på ponnyrundorna.

Ponnyrundor under höstterminen 2017 börjar från och med den 3/9

Uppdaterad: 17 JAN 2018 12:21