Aktiviteter

Här lägger vi upp terminsplaneringar och kort information om våra kommande aktiviteter.

Terminsplanering, hösttermin 2019:

OBS! Vi tar endast emot swish-betalningar under aktiviteterna.

Detta är ungdomssektionens swishnummer: 123-525 03 29

5/10             Frågestund med fika

19/10           Film-mys

16/11             Teorikurs: Visitation, knoppar och rykt

30/11             Julpynt

14/12             Pepparkaksdekorering

För mer närmare information, håll koll på U-seks anslagstavla i gamla entrén, på disken i nya entrén och på whiteboardtavlan som sitter på Mc Kenzies box vägg direkt utanför sadelkammaren i stallet!

Ponnyrundor:

Alla barn mellan 1 och 7 år som vill testa på ridning är mycket välkomna förbi stallet alla söndagar på ojämna veckor mellan kl. 13.00-14.00, ingen föranmälan krävs. Pris 20kr/ runda.

Följ vår instagram ubrf_usek för mer information kring aktiviteter och mysiga bilder på hästarna.

Uppdaterad: 17 JAN 2018 12:21 Skribent: Elsa Lundberg