Aktiviteter

Här lägger vi upp terminsplaneringar och kort information om våra kommande aktiviteter.

Terminsplanering, hösttermin 2018:

OBS! Vi tar endast emot swish-betalningar under aktiviteterna.

Detta är ungdomssektionens swishnummer: 123-525 03 29 (OBS, Blanda INTE ihop med ridskolans Swish. Det flesta aktiviteter som ridskolan anordnar faktureras, i princip bara ledlektionerna som swishas).

1/12                                   Julpynt i entrén

8/12                                   Pepparkaksbygge

16/12                                 Julspektakel

Under jullovet kommer vi anordna ytterligare aktiviteter.

För mer närmare information, håll koll på U-seks anslagstavla i gamla entrén, på disken i nya entrén och på whiteboardtavlan som sitter på Mckenzies boxvägg direkt utanför sadelkammaren i stallet!

Ponnyrundor:

Alla barn mellan 1 och 7 år som vill testa på ridning är mycket välkomna förbi stallet alla söndagar på ojämna veckor mellan kl. 13.00-14.00, ingen föranmälan krävs. Pris 20kr/ runda.

Följ vår instagram ubrf_usek för mer information kring aktiviteter och mysiga bilder på hästarna.

Uppdaterad: 17 JAN 2018 12:21 Skribent: Elsa Lundberg