USEK

Vi är 9 glada och påhittiga tjejer som driver Upplands-bro ryttarförenings ungdomssektion. Vi anordnar aktiviteter för stallets alla barn och ungdomar. Under den här fliken hittar ni information om oss och våra aktiviteter.

Nu börjar det närma sig slutet av terminen, men det blir självklart fler aktiviteter i vår!

Har du förslag får du jättegärna höra av dig till oss på This is a mailto link eller lämna en liten lapp i U-seks blå brevlåda i teorirummet, eventuellt vid avprickningslistorna.

Uppdaterad: 14 NOV 2018 11:06