USEK

Hej!!
Vi är 10st glada och påhittiga tjejer som driver Ubrfs ungdomssektion. Det är vi som anordnar aktiviteter för stallets barn och ungdomar. Under den här fliken hittar ni information om oss och våra aktiviteter.

Snart ska Useks planering för vårterminen 2017 dra igång.

För att kunna planera och göra bra aktiviteter vill vi ha hjälp med vad just du skulle vilja att vi hittar på!

Om du har ett förslag på en aktivitet som du vill att vi fortsätter med eller som du vill att vi ska börja med kan du skriva en lapp och lägga i vår brevlåda vid kontoret.

Tack på förhand!

Uppdaterad: 20 FEB 2017 19:34