Stockholmscupen

Stockholm-cupen är en utbildningstävling mellan föreningar/ridskolor i Stockholmsdistriktet med syfte att:

På ett enkelt sätt ge föreningars/ridskolans elever tävlingsrutin och erfarenhet genom att man rider på arrangerande ridskolors hästar.

Mål med cuperna:

• Att ha roligt
  • Skapa kontaktnät mellan ridskolor/föreningar i distriktet
  • Möjligheter att träffa andra föreningar och rida andra hästar på en annan ridskola, få inspiration och ideér till den egna verksamheten.
  • Att lektionsryttare ges möjlighet att under enkla former börja tävla.

Stockholms Läns Ridsportförbund vill att cuperna ska genomsyras av:

• Glädje
  • Kamratskap