Planering 2018

Tävlingar

Lokaltävlingar

Under året kommer vi att anordna två lokaltävlingar samt en dressyrtävling för pararyttare.

8 april - Lokal dressyrtävling för ponny, häst och pararyttare
23 september - lokal hopptävling för ponny och häst. Samarrangeras med Kungsängens sportryttare.

Klubbtävlingar

Vi kommer under våren och hösten att anordna klubbtävlingar i hoppning och dressyr. I samban med KM arrangeras även pay-and-ride samt pay-and jump. En träningstävling för dig som precis ska börja tävla, som har en ung häst som behöver tävlingsrutin eller för dig som behöver träna nerverna. Du rider under tävlingslika former. Inga rosetter eller hederspriser delas ut.

6 maj - KM i dressyr
7 oktober - KM i hoppning

Övriga tävlingar

Dessutom tillkommer våra debutanttävlingar  som anordnas inom ramen för ridskoleverksamheten men som också är öppna för klubbens privatekipage. Håll utkik efter:

Påskhoppet
Påskdressyren
Haloweendressyren
Debutanthoppning
Maskeradhoppning - Nyårsaftonens förmiddag

Vill du som är ridskoleryttare börja tävla?
Prata med din ridlärarare så hjälper hon dig med hur du kan börja eller gå vidare.

Uppdaterad: 20 JAN 2018 15:32