Foto: Leif Hanell Påskdressyren 2012

Välkommen till ny tävlingstermin !

Välkomen till tävlingssidorna.

Här försöker vi samla alla våra tävlingar från våra interna debutanttävlingar till vår externa regionala tävlingar.

I menyn hittar du sidor om vår planering för året. Under Tävlingar hittar du information om kommande tävlingar samt ryttarmeddelanden och startlistor.

Vi har lag både för ridskoleryttare och privatryttare. Nivåer och grenar varierar lite mellan åren.

Tycker du det är kul med tävlingar? Kanske du kan tänka dej hjälpa till? Vi behöver alltid din hjälp. Läser mer under arrangörsgruppen.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:35