Skötare - Lär dig rida hos Upplands-Bro Ryttarförening - IdrottOnline Klubb

Skötare

Hej alla!

Just nu"pausar" vi skötarlistan. Det innebär ju inte att vi slutar sköta om det bästa vi har - hästarna. Skötseln av hästarna har i första hand ridskolans personal hand om, alla som rider sköter sin häst noga före och efter lektion samt att vi har många som "sköter" sin favorithäst  flera timmar / vecka! Vi hjälper gärna till med praktiska saker i stallet eller om ni har frågor om något. Fortsätt så!

Elisabet och all ridskolans personal.

Uppdaterad: 25 JUN 2018 10:21