Ridskola - Lär dig rida hos Upplands-Bro Ryttarförening - IdrottOnline Klubb

Ridskola

Vår vision är att ridskolan ska vara en plats där barn, ungdomar och vuxna kan umgås, lära och växa tillsammans i ett gemensamt hästintresse - en plats där alla har lika möjligheter till en meningsfylld fritidssysselsättning.

Välkommen till ridskolan är ett häfte från Svenska Ridsportsförbundet om ridskolor och hästsporten som du kan läsa på webben. I foldern finns tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet.

Välkommen till ridskolan

Uppdaterad: 23 JAN 2018 23:47