Sammanfattning från mötet 21 Augusti

2014-08-22 16:26
Kort sammanfattning av mötet 21 augusti och mötesanteckningar.
  • Uppdaterad: 2014-10-21 22:35

Lena undersöker möjlighet till Hoppträning för Lotta Björe och Katarina Bonde

Clinic Måndag 13 oktober under teoriveckan på ridskolan med Lotta Björe. Möjlighet till träning för Lotta på eftermiddagen innan clinicen klockan 18 på kvällen.

Nyhetbrev - har du google mail så lägger google dom i inboxen under kampanjer. Titta där ibland.

Allsvenska lag ponnyhoppning - div 3 och ev 2 - anmäl till Frida

Fälttävlansträning kan du hänga på när Frida åker och tränar.

Kurser och föredrag vill vi gärna ha in fler förslag på Menal träning, Horsmanship, Tappskokurs, Ryttaranalys i Västerås är förslag som kommit upp hittills.

Här är mötesprotokollet från mötet.