Ponnyallsvenskan hoppning 2015

2014-10-22 15:00
Nu har vi anmält lag till både division III och II i ponnyallsvenskan hoppning i Stockholms distrikt. Division III går på våren och division II på hösten.
  • Uppdaterad: 2014-10-23 12:46

Division III rids i först två grundomgångar i två olika grupper och dom bäst lagen i varje grupp går till finalomgången. Första omgången för vår grupp blir på vår hemma tävling i Maj.

Division II rider alla i en grupp i tre omgångar och vinnare är det lag som sammanlagt är bäst när man lagt ihop de tre omgångarna.

Du kan läsa mer under tävling och våra lag, där hittar du höjder med mer.