Välkommen på hoppträning för Lotta Björe den 15 december

2014-10-21 22:29
Den 15 december arrangerar Upplands-bro Ryttarförenings privatryttarsektion i samarbete med Charlotte by horse och Stall Aspvik hoppträning för Lotta Björe på anläggningen i Aspvik.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 06:13

Första grupp kl 15.00. Skriv en liten presentation om dig och din häst/ponny och meddela om du har några begränsningar hur tidigt på dagen du kan träna. Varje grupp tränar i 1,5 tim.

700 kr för medlemmar i Upplands-bro Ryttarförening. 800 kr för ej medlem. 80 kr tillkommer för dig som inte har ridhuskort på Aspviks anläggning.

Anmälan sker till This is a mailto link
Du får gärna sprida vidare om ni vet någon annan som skulle vara intresserad.