Vi söker hästar

2018-02-07 15:55
Vi letar efter fler 4-benta medarbetare.
  • Uppdaterad: 2018-02-07 15:55

För oss är en bra häst: frisk & sund, hyfsat korrekt byggd, snäll, arbetsvillig utan att vara het, med låg flyktinstinkt utan att vara okänslig, gärna mjuk att sitta på, behöver inte ha stor gång men vara i bra naturlig balans, hoppar mjukt & säkert.-räcker med dryga metern. Gärna 6 år fyllda och LB/LA dressyr och 1 m hoppning.

Vi är en kvalitetsgodkänd ridskola med erfaren personal. Alla hästar har box, daglig utevistelse och fint sommarbete. Vi har bra samarbete med veterinär och hovslagare. Har du en häst eller ponny du tror skulle passa oss? Kontakta This is a mailto link