Privatlektioner för Tina!

31 JAN 2019 15:24
Du kan rida privatlektion för Tina söndagen den 10/2.
  • Skapad: 31 JAN 2019 15:24

Det finns 6 pass på 30 minuter mellan 12.00-15.00. Hälften av lektionerna är för dig som kan rida ponny, så titta noga på informationen när du anmäler dig. Vi lägger ut för anmälan på hemsidan måndagen den 4/2.

Du måste kunna göra i ordning din häst själv. Du går ner 15 minuter innan din tid, knackar försiktigt innan du går in i ridhuset. Sitter upp och skrittar & travar fram. Efter passet leder du din häst. Pris 510:-, faktureras i efterhand.  Avbeställes senast fredag 8/2.