Maskeradhoppningen Nyårsafton

30 DEC 2018 10:56
Startlista och kort info om Maskeradhoppning 31/12-18. Första start är klockan 10.00. Välkomna att titta och heja!
  • Skapad: 30 DEC 2018 10:56

Samling 8.30 Klass 1 och 2 lektionsryttare för banbyggnad. Framridning startgrupp 1 från 9.30. Första start 10.00. Ni står på banan  som funktionärer i en annan startgrupp. Vi försöker hjälpas åt med att hålla så god ordning som möjligt i stallet samt hjälpa varandra. Har du som förälder en stund över finns säkert något att hjälpa till med. Alla hjälps åt med att ta bort banan, därefter  gemensam prisutdelning för samtliga klasser.

Startgrupp 1, Klass 1, 50 och 60 cm ( i ridhuset 9.30-10.15)
1.Fanny Zillén                     Munsboro Pokerface
   Lovisa Simonsson             Stackarps Janos
2.Sofia Betend-Bon             Westside                             På banan startgrupp 3