Hästloppis, lördagen den 7:e september

21 AUG 2019 16:47
Ja, inga hästar, förstås, men all utrustning för häst och ryttare.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2019 16:47

Lördagen den 7 september kl 11.00-15.00 ordnar UBRF Hästloppis i teorirummet i nya stallet.

Passa på att fynda saker du behöver, eller kolla om någon annan behöver sådant som du inte länge vill ha kvar!

Om du vill sälja, ska du anmäla dig och boka bord senast måndag den 2 september. Det gör du genom att swisha 100 kr per bord till tel nr 123 290 46 70, ange ”Loppis” samt ditt namn och telefonnummer.

Varmt välkomna till en rolig och givande dag!