Fältävlans-clinic 30/5

15 MAJ 2019 10:34
Välkomna på Fälttävlans-clinic! I samband med Fälttävlansdagen den 30:e maj håller vår hippologpraktikant Linda en clinic om fälttävlan.
  • Skapad: 15 MAJ 2019 10:34

Alla som är nyfikna på fälttävlan är välkomna! Clinicen kommer att hållas på utebanan vid fint väder, annars är vi i ridhuset. Under clinicen får ni veta hur fälttävlan går till och hur man tänker när man rider terräng. Det finns även möjlighet att ställa frågor om fälttävlan.

Datum: 30/5

Tid: kl. 10:30-12:00

Var: På utebanan vid fint väder, annars i ridhuset

Kostnad: 50kr medlem / 100kr icke-medlem

Åldersgräns: Alla är välkomna!

Anmäl: genom att ringa på telefontiden eller mejla This is a mailto link