Tränare för privatryttare på vår anläggning

Katrina Bonde
Katarina Bonde
B-tränare inom hoppning och verksam utanför Bålsta. Hon har varit aktiv i mer än 25 år och arbetar med ryttare och hästar på heltid. Katarina har tävlingsridit svår klass i hoppning och varit i flera länder där hon har tränat och tävlat samt haft förmånen att studera ett flertal framgångsrika tränare och ryttare.

Tränare engagerade av enskilda medlemmar med ridhuskort

Ebba

Ebba Camitz
Ebba har tysk statlig beridarexamen. Hon har tävlat SM på ponny och som UR samt upp till Intermediér på stor häst.
Kontaktperson Susanne Veijalainen, 073-1004947
Emelie Ekberg

Emelie är utbildad hippolog och svensk ridlärare level 3. Arbetar som ridlärare på Håbo ridklubb.

Kontaktperson: Isabella Hägg 0733804971

Kristina Lannefelt
Kristina har tävlat upp till svår dressyr. Är legitimerad kiropraktor på människa och häst.
Kristina hinner inte med fler elever utan hjälper de ryttare som står i hennes stall.
 Marie och Otto

Marie Gennert-Lundström
Ridlärare Level II och B-tränare i dressyr, arbetar även på UBRF
Märit Olofsson Nääs

Märit tävlar aktivt Grand Prix dressyr på interantionell nivå och tillhör Landslagets trupp B utmanare. Märit hat utbildat 11 hästar till svår klass varav 3 st till Grand Prix. Har ca 10-15 elever i träning på olika utbildningsnivåer och åldrar runt om i landet.

Kontaktperson: Marit Flyhammar 0736744314

Siv Birgersson
B-tränare i dressyr. Siv har ridit upp till Grand prix och utbildat tre egna hästar till svår-klass.
Kontaktperson: Leonie Dahlström 076 290 64 49
Uppdaterad: 08 FEB 2018 22:03