Vårt ridhus - Lär dig rida hos Upplands-Bro Ryttarförening - IdrottOnline Klubb

Som privatryttare kan du lösa ridhuskort för nyttjande av ridhus och ridbana. Välkommen!

Se prislista och villkor nedan.

Vill du lösa ridhuskort? Skicka ett mejl med namn, personnummer, adress och telefon tillThis is a mailto link

Prislista för ridhuskort VT 2018

Du måste även vara medlem i föreningen.

Vill du rida enstaka gånger i ridhuset kostar det 80kr/ gång och betalas kontant till personal på ridskolan eller lämnas till kontaktperson* som lämnar vidare till personalen.

*Kontaktperson=person som löst medlemsavgift+ridhuskort och är kontaktperson för utomstående tränare.

Ensam ryttare med en häst

600kr / termin

Ensam ryttare med fler hästar ( gäller endast om samma ryttare rider alla hästarna )

850kr/ termin

Häst med flera ryttare  ( kortet gäller endast den hästen )

850kr/ termin

Familj med flera hästar och ryttare ( familjen ska vara bosatt på samma adress, detsamma som gäller för familjemedlemskap )

1200kr/ termin

Rider du med egen häst  lektion får du en rabatt på 30% på lektionspriset.

Om du vill låna(hyra) en egen ridhusnyckel kontaktar du This is a mailto link

Kostnad för att få låna nyckel är 100:- . Om du inte löser ridhusavgift så lämnar du tillbaka ridhusnyckeln.

Välkommen!

Uppdaterad: 08 FEB 2018 22:03