Föreningsaktiviteter - Lär dig rida hos Upplands-Bro Ryttarförening - IdrottOnline Klubb

Föreningsaktiviteter

Hjälp till i föreningen

Upplands-bro ryttarförrening är en ideell förening som drivs av medlemmarna tillsammans med personal och styrelse. Vi har en väldigt god förening där många hjälper till med bland annat fix i sadelkammare, hjälp vid flytt och allt annat som behövs.

Är du intresserad av att hjälpa till kan du gå med i vår grupp "Ideellt i UBRF" på facebook där vi lägger upp saker som behöver göras.

Klicka här för att komma till gruppen.

Uppdaterad: 08 FEB 2018 22:03
Skribent: Charlotte Frisch