Valberedning - Lär dig rida hos Upplands-Bro Ryttarförening - IdrottOnline Klubb

Valberedning

Upplands-Bro Ryttarförening är en ideell förening och är beroende av ideella insatser för att driva förening. Kontakta gärna vår valberedningen om du har förlag på kandiater till våra förtroendeposter.

Valberedningen kan nås via:

epost: This is a mailto link

Maria Brindevi, sammankallande

Tina Bergström

Marie Svedin

Med Vänliga Hälsningar
Valberedningen UBRF

Hur kan det vara att vara med i styrelsen för UBRF?

Elisabet

Hej!

Jag heter Elisabet Domberg och jag har varit medlem i UBRF´s styrelse sedan 2007. Anledningen till att jag tackade ja till frågan om styrelseuppdrag var dels att jag var nyfiken på hur arbetet i en ideell styrelse fungerar samt att jag som medlem i föreningen nu hade möjlighet att vara med att påverka utformningen av ridskolans verksamhet.

Att bli vald till ledamot i styrelsen för en ideell förening visar att medlemmarna känner förtroende för mig och att acceptera detta ger en unik möjlighet att få syssla med frågor som intresserar mig tillsammans med likasinnade.

I mitt fall har styrelsearbetet, utöver ovan nämnda, gett mig en enorm erfarenhet av hur ett företag fungerar, en erfarenhet som jag även haft nytta av i mitt dagliga arbete som säljare/avdelningschef på Ekesiöö byggmarknad.

Eftersom vi i styrelsen jobbar ideellt och inte deltar i den dagliga verksamheten gäller det att det hela tiden pågår en dialog mellan styrelsen och föreningens anställda, där de mål styrelsen satt upp för verksamheten är accepterade av personalen. Det är när det samarbetet fungerar som vi får en väl fungerande verksamhet och en ekonomi i balans.

Att sitta i en styrelse är ett ansvarsfullt uppdrag. Styrelsen är ytterst ansvarig för den verksamhet som bedrivs och att den följer de formella krav som ställs från samhälle, medlemmar och andra intressenter.

Är du intresserad av ett uppdrag i UBRF´s styrelse ?

Kontakta valberedningen på This is a mailto link

Uppdaterad: 08 FEB 2018 22:03