Traktorgruppen

Traktorgruppen är en idel grupp av medlemmar, män och kvinnor, som hjälper till med harvning på helger och lov när föreningen inte har anställd personal som kan göra jobbet. Anledningen till att vi börjat harva på helgerna är för att få ett bättre underlag för våra hästar som minimerar skador och ger en bättre ridupplevelse för ryttarna. Utöver harvning skickar vi också ut frågor om andra uppgifter som behöver utföras på anläggningen med eller utan traktor och det är upp till var och en att avgöra om man har möjlighet att hjälpa till.

Uppdaterad: 08 FEB 2018 22:03