Till Salu

Schabrak

Klart att det ska synas vilken klubb du tillhör! Köp ditt egna tävlings-schabrak från Horze. Finns på ridskolan. 410 :-_

Turistvagn
Obetydligt använd vagn som fungerar både för par och enbet. Perfekt för transport av en lite grupp (varje sittsida är 1,45 lång). Man kliver på baktill med en grind (0,60 bred) som skyddar. Hjulsbredd 1.37. Dragstång för bil ingår.

OBS. Går även att byta mot en snäll, bra grundutbildad C- eller D-ponny. Ca LB-dressyr och 1m hoppning.
16 500 kronor Kontakta This is a mailto link

Drive Out Rockard. 140 cm. 7.500:- Passar (C) D-ponny.

Hillham, engelsk. Passar för (B) C-D. (125)-140 cm.
Den går att ställa om. 7.500:-

Uppdaterad: 08 FEB 2018 22:03