Hoppa till sidans innehåll

Terminsinformation/igenridning


Höstterminen 2019.

Höstterminen startar onsdagen 7 augusti.

Ridning som vanligt under höstlovet.

Vårterminens sista dag är måndagen den 23 december. 

Ridgruppsbyte

Meddela önskemål om byte av grupp eller tid till din ridlärare.

Sjukdom/Avbokning 08- 582 465 56 OBS! Maila inte avbokningar!

Om du inte kan rida din lektion måste du avbeställa lektionen senast klockan 12.00 samma dag, (lördag senast klockan 08.00 på telefonsvararen). Ringer du för sent eller uteblir från lektion kan du INTE rida igen den. Om du ska resa bort kan du rida igen i förväg. Du kan också låta en likvärdig ersättare rida för dig. Du kan bara rida igen under pågående termin förutom avbeställd lektion från sista ridveckan på terminen som kan ridas igen första månaden på nästa termin. Du är inte garanterad att kunna rida igen avbeställda lektioner men är du ute i god tid brukar det ordna sig.

Om du skadar dig på ridskolan så har du rätt att få tillbaka pengarna för de lektionerna du inte kan rida eller eventuellt spara igenridningarna lite längre. Om du skadar dig någon annanstans så gäller vanliga regler.  

Tips; för att underlätta för er elever att byta/sälja pass har vi startat Facebookgruppen Sälj/byt dina ridlektioner på UBRF. Ansök om medlemskap så lägger vi till vartefter. OBS! Läs reglerna för vad som gäller, scrolla så hittar du. 

För att underlätta planeringen och fördela arbetet bättre för hästarna kommer igenridning endast att ske på extra insatta lektionstider på söndagar. Vi kommer ha stående tider med Tina som instruktör.

Det finns även möjlighet att rida igen på ströplatser måndagar 7.00-8.00 (minst nivå 3), onsdagar 11.30-12.30 (minst nivå 3), fredagar 9.00-10.00 (minst nivå 4). Ring gärna och boka på telefontid.

 

* Ponny Knattegrupper – rider igen endast i mån av plats på ledlektioner söndagar.

* Ponny, 45 minuter, grupp Minior, fasta tider var fjärde söndag. På det här passet galopperar man inte. Förälder följer med och hjälper till vid behov.

* Ponny, 45 minuter grupp 1-3, fasta tider var fjärde söndag. Förälder följer med och hjälper till vid behov.

* Vuxna nybörjare – efter överenskommelse med resp. instruktör.

* Häst/ponny, 60 minuter, grupp 1-2, fasta tider var fjärde söndag.

* Häst/ponny, 60 minuter, grupp 4 -5, fasta tider var fjärde söndag. 

 

Uppsägning
Du har en (1) månads uppsägning. Säger du tex upp din ridning den 19/1 så räknas en månad till och med den 18/2. Från och med den 19/2 har du alltså ingen mer ridning. Säg därför till i god tid kontoret.


Medlemsavgift (per kalenderår)
Junior 200 kr
Senior 350 kr
Familj 700 kr

 

Uppdaterad: 08 FEB 2018 22:03

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link